Werken bij ......

Bijdragen aan groei en verandering?

Al bijna 100 jaar werkt Miedema HoutIndustrie voor aannemers, andere bouwgerelateerde bedrijven, jachtbouwers, industriŽle klanten en overige opdrachtgevers. Onze klanten staan centraal, onze betrokkenheid is hiervoor de basis.

Miedema HoutIndustrie heeft de focus op de toekomst. Dat houdt in dat we steeds blijven vernieuwen en inspelen op de wensen van onze klanten.

Wij vragen van onze medewerkers daarom dat ze betrouwbaar, betrokken, flexibel en met passie en inzet werken. Bij Miedema HoutIndustrie kunt u rekenen op een open, informele, collegiale werksfeer, waar ook rekening gehouden wordt met uw toekomst.


Wij zoeken

Enthousiaste Aanpakker

Wanneer jij handig bent met hout, kunt schuren en plamuren en jij je hand daar niet voor omdraait, dan ben je van harte welkom bij Miedema HoutIndustrie. Wij zoeken een aanpakker!

Samen met je collegaís zorg je ervoor dat de klanten tevreden zijn en zo leer je ook nog eens enorm veel over de houtverwerkende industrie.

En als het je bevalt, dan blijf je na je vakantie toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste aanpakkers met een relevante opleiding op het gebied van houtbewerking, die graag verder kijken, hebben wij altijd plek.

Wie ben jij?

∑ Je bent minimaal 15 jaar of ouder en je hebt een middelbare schooldiploma (of je bent bezig dat te behalen)
∑ Je bent enthousiast en houdt ervan om in een gezellig team je handen uit de mouwen te steken.
∑ Je bent bij voorkeur 5 dagen, maar minimaal 3 dagen per week beschikbaar, voor een periode van tenminste 8 weken.
∑ Je hebt interesse in hout en houtbewerking

Wat bieden wij je?
∑ Een afwisselende vakantiebaan in een enthousiast team
∑ Een salaris conform jeugdloon en CAO Houtverwerkende Industrie.
∑ Werktijden tussen 7.00 en 16.00 uur

Indien je meer informatie wilt hebben over deze vacature dan kun je mailen naar hrm@miedemahi.nl. Je kunt je motivatiebrief mailen naar hrm@miedemahi.nl of hieronder uploaden.

naam (*)
e-mailadres (*)
 
Brief (*)
CV (*)
HR Miedema 2_DSC5258

Miedema HoutIndustrie BV | Uranusweg 1 | 8938 AJ Leeuwarden | T (058) 288 88 00 | F (058) 288 88 01 |E |